ΑΡΘΡΟ (25) Βοηθός διευθυντής λυκείου Βεργίνας Γεώργιος Γεωργίου, υπουργός παιδείας Ανδρέας Δημητρίου και ΜΜΕ μαζί: «ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ»


Ο βοηθός διευθυντής του λυκείου Βεργίνας Γεώργιος Γεωργίου ήταν ο πρώτος (τηλεκατευθυνόμενο ανέκδοτο) που μίλησε για «ελληνόφωνους» και «αραβόφωνους» και το συνέχισαν ΟΛΑ τα κανάλια πλην του «Σίγμα». Στο «Σίγμα» όμως καλεσμένος ήταν ο «αξιολάτρευτος» υπουργός παιδείας Αντρέας Δημητρίου που το συνέχισε το «ελληνόφωνοι». Οι δηλώσεις αυτές έγιναν μετά από καβγά μεταξύ Ελλήνων Κυπρίων και Αράβων Παλαιστινίων μαθητών, στο λύκειο «Βεργίνα» στη Λάρνακα. Βλέπε http://www.sigmalive.com/simerini/news/local/356072 και https://www.youtube.com/watch?v=ReGiLOJvZyU
Δεν θέλω σ’ αυτό το κείμενο να φανεί πως φταίει μόνο ο συγκεκριμένος βοηθός διευθυντής που ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει (μέχρι τότε αφού, τρείς μήνες αργότερα οι ψηφοφόροι του ΑΚΕΛ φανερά ευχαριστημένοι από τις δηλώσείς του, τον εξέλεξαν βουλευτή!). Δυστυχώς αυτή τη φορά δεν έκανε πολιτική γκάφα ο Χριστόφιας ή το ΑΚΕΛ του, αλλά όλα τα κανάλια πλην του «Σιγμα».
Τι σημαίνει ρε ΓΑΡΕ Γεωργίου ελληνόφωνοι;;;;;;;;;; Από πότε οι Έλληνες Κύπριοι έγιναν ελληνόφωνοι;;;;;;;;
Ελληνόφωνος και ελληνόγλωσσος = ο αλλοεθνής που έχει ως μητρική, την ελληνική γλώσσα.
Για πόσο καιρό πρέπει να γράφω για προσπάθεια αφελληνισμού του ΑΚΕΛ υπό τα απαθή όμματα των υπολοίπων (πλην δύο βουλευτών μόνο) για να ξυπνήσει, να καταλάβει ο ελληνικός κυπριακός λαός τι γίνεται;;;;;
Από της ιδρύσεως της Κυπριακής «Δημοκρατίας» το 1960, για πρώτη φορά μετά από 51 χρόνια (16/2/2011), δύο επώνυμοι δήλωσαν δημόσια (εμμέσως πλην σαφώς) ότι δεν είμεθα Έλληνες!!!!! Λέμε «δημόσια» επειδή, πίσω από τις κάμερες ένας Θεός ξέρει τι λένε στα ΕΔΟΝόπουλα.
 Όταν συνάντησα τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού -20/2/2011- είχε το θράσος να μου πει, πως το «ελληνόφωνοι» το είπε ο καθηγητής Γεωργίου μόνο (ακούς καθηγητάκο; Σε σένα έριξε το φταίξιμο ο σύντροφος) και του απήντησα πως το είπε και ο ίδιος στο δελτίο ειδήσεων του «Σίγμα» και τον είδαν και τον άκουσαν χιλιάδες Έλληνες Κύπριοι.
Η κατάσταση άρχισε ενεργά (είναι η εκατοστή φορά που το γράφω) όταν… Παρουσιάζονται πλήθος δημοσιεύματα όπως το πιο κάτω. Προέρχεται από τη διάλεξη του bona fide Aακαδημαϊκού (τηλεκατευθυνόμενου) Ανδρέα Καζαμία, τέως προέδρου της «Επιτροπής Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης», που έγινε στο πανεπιστήμιο Κύπρου, παρουσία του προέδρου Δημήτρη Χριστόφια και του υπουργού παιδείας και πολιτισμού Ανδρέα Δημητρίου. («φιλελεύθερος» 25/5/2008)
«Στην οικοδόμηση ,εδραίωση και επιβίωση ενός δικοινοτικού, ομοσπονδιακού ευρωκυπριακού διαπολιτισμικού κράτους, επιβάλλεται η επαναδιαπραγμάτευση και ανακατασκευή της ελληνοκυπριακής ΚΑΙ τουρκοκυπριακής συλλογικής ταυτότητας», ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες Κίσσινγκερ περί αφελληνισμού των Ελλήνων.
Υ.Γ. Αυτός ο ακατονόμαστος καθηγητής δικαιολογούσε τους Άραβες Παλαιστίνιους και του έφταιγαν τα Ελληνόπουλα μας, που αντέδρασαν για δυο λόγους. Για τον άγριο ξυλοδαρμό του Έλληνα Κύπριου αστυνομικού, αλλά και επειδή η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο με τους βάρβαρους Άραβες Παλαιστίνιους στο συγκεκριμένο σχολείο που κυκλοφορούν με μαχαίρια, σπρέι πιπεριού, σιδερολοστούς, σιδερογροθιές κλπ, αλλά και στην κοινωνία της Λάρνακας γενικότερα. ΒΛΕΠΕ  http://spartiatisarthra.blogspot.com/2011/04/36.html  



Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Ανδρέας Δημητρίου. Ο πιο εθνοβλαβής υπουργός όλων των εποχών. Ο υπουργός του αφελληνισμου. Ο «δολοφόνος» με το αγγελικό πρόσωπο. 




Βοηθός διευθυντής λυκείου Βεργίνας και βουλευτής του ΑΚΕΛ Γεώργιος Γεωργίου. Γλυκούλη μου εσυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: