ΑΡΘΡΟΝ (21) ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΑ (ΕΘΝΟΓΡΑΦΙΑ) ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (2010)

Το άρθρο άρχισε να γράφεται το 2010, αλλά ανανεώνεται συνεχώς. Προστέθηκαν και οι αριθμοί της απογραφής του 2011.

Αλλοδαπός είναι ο αλλοεθνής και όχι ο οποιοσδήποτε θεωρείται Κύπριος υπήκοος. Αυτό το λέω για να καταλάβετε τα πιο κάτω στατιστικά, γιατί οι αριθμοί που ακούσαμε μέχρι τώρα είναι παραπλανητικοί. Ακούστηκε ακόμα και από άτομα που είναι εναντίων της μεταναστευτικής πολιτικής πως οι αλλοδαποί είναι το ¼, 25% του πληθυσμού μας. Δεν είναι λάθος αυτός ο αριθμός, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει πόσοι είναι οι αλλοεθνείς, αλλογενείς σε σχέση με τους Έλληνες της Κύπρου και όχι σε σχέση με το σύνολο των Κυπρίων υπηκόων.
Ακούσαμε είδη πολλά για τα οικονομικά προβλήματα που προκαλούν στον τόπο μας οι μετανάστες και όσον αφορά την εγκληματικότητα αυτά τα βλέπουμε και τα ζούμε καθημερινά και δεν χρειαζόμαστε κάποιον να μας μιλήσει για αυτό το θέμα.
ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΑ-ΕΘΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (2010) -Η έρευνα έγινε από διάφορες πηγές-
(1) ΝΟΜΙΜΟΙ: (Κύπριοι υπήκοοι -μαζί με τους Τ/κ-) 871.000
ΕΛΛΗΝΕΣ: 630.000 (συμπεριλαμβανομένων και των Ποντίων 35,000). Διαφορετικές πηγές δίνουν πληθυσμούς από 620.000 μέχρι 650.000 για τους Έλληνες. 72.33% (Η κυβέρνηση δηλώνει 77%)
Μαρωνίτες 6.000, Αρμένιοι 2000, Λατίνοι 1100 // σύνολο 9.100 περίπου 1.04%
ΤΟΥΡΚΟΙ: 100.000 11.48% (Η κυβερνηση δηλωνη 18%)
ΛΟΙΠΟΙ: 131.900 15.14% (Η κυβερνηση δηλωνη 5%)
Οι εκάστοτε κυβερνήσεις δίνουν τα ίδια στατιστικά από το 1960, όταν ο πληθυσμός της Κύπρου ήταν 600.000. Δηλαδή, 77% Έλληνες, 18% Τούρκοι, και 5% λοιποί.
(2) ΝΟΜΙΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ/ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ: 200.000
ΕΡΓΑΤΕΣ 50.000 περίπου—ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (κοινωτικοί 100.000+πολιτικοί-οικονομικοί πρόσγυγες  50.000) 150.000
(3) ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ: 210.000
ΤΟΥΡΚΟΙ (ΕΠΟΙΚΟΙ): 160.000 (Υπάρχουν μαρτυρίες για ΠΟΛΥ μεγαλύτερους αριθμούς)
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: 50.000
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ: 1.281.000
ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΦΟΙΤΗΤΕΣ» ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ: 1.021.000 // ΕΛΛΗΝΕΣ: 61.70%
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ 49.18%.
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ: περίπου 160.000 12.5% 
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ: περίπου 420.000  32.8%
Ανέκαθεν ο γηγενής ελληνικός πληθυσμος της κυπρου ήτο πάντα πάνω 80% όποια αυτοκρατορια και αν ήλεγχε το νησι.  Ακόμα και όταν η Οθωμανική Αυτοκρατορία κουβάλησε στην Κύπρο πολλούς εποίκους (από το 1600μ.Χ.), οι οποίοι σήμερα ονομάζονται Τουρκο«κύπριοι».
ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ;; ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΕΘΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;;

Η Κύπρος ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήτο πολυπολιτισμική όπως μας λένε μερικοί γραικύλοι-εθνοπροδότες τηλεκατευθυνόμενοι ακαδημαϊκοί.
Εν αντιθέσει με άλλες Ελληνικές περιοχές, οι Έλληνες στην Κύπρο ΠΟΤΕ δεν ήσαν μειονότητα στον τόπο τους!!! Ο γηγενής πληθυσμός του ελληνικού στοιχείου εις την Ελληνική Μεγαλόνησο της Αφροδίτης, ήτο πάντα άνω του 80%. Σε μερικές περιόδους της ιστορίας της Κύπρου, ο ελληνικός πληθυσμός του νησιού έφτανε το 99%!!!

Μια από τις φιλοσοφίες τις αριστεράς είναι ο διεθνισμός. Τα τελευταία χρόνια ακούγεται όλο και πιο συχνά το σύνθημα «κάτω τα έθνη». Αν αυτή η πολιτική του «κάτω τα έθνη» δεν είναι εθνοπροδοτική τότε τι είναι; Μετά τα επεισόδια της 5ης Νοεμβρίου του 2010 στη Λάρνακα, είδαμε όλοι πως το μόνο κόμμα που υποστήριξε τους μετανάστες ήταν το κόμμα της αριστεράς (κρυφοκομμουνισμού) και οι λόγοι είναι αυτοί που προανέφερα.
Υπάρχουν πολλοί πάνω σ’αυτό το νησί που θέλουν να απαλλαγούν από το ελληνικό «μικρόβιο» και για να το καταφέρουν αυτό σκαρφίζονται διαφόρους τρόπους. Προσπάθησαν μέσο της παιδείας να προκαλέσουν εθνική σύγχυση-αποπροσανατολισμό όμως είδαν πως δεν βοήθησαν αρκετά τα σεμινάρια του Ανδρέα Καζαμία, γι’αυτό και συνεχίζουν την τουρκική πολιτική της ειρηνικής εθνοκαθάρσης (του δικού τους έθνους, τουλάχιστον οι τούρκοι το κάνουν σε ξένα έθνη), του αφελληνισμού, μέσο της αλλοίωσης της εθνογραφίας του νησιού μας. Αυτή την πολιτική ακολούθησαν οι τούρκοι στην Αλεξανδρέττα, οι Αλβανοί στο Κόσσοβο, οι Εβραίοι στην Παλαιστίνη, οι τούρκοι στα κατεχόμενα εδάφη μας και οι γραικύλοι αριστεροκομμουνιστές στην ελεύθερη Κύπρο με σκοπό πάντα την ειρηνική αλλοίωση της εθνογραφίας. Αυτό λοιπόν που δεν μπορούν να καταλάβουν οι περισσότεροι αριστεροκομμουνιστές (και όχι μόνο), είναι γιατί οι περισσότεροι Έλληνες Κύπριοι δεν θέλουν τους πολλούς μετανάστες. Ούτε καν προσπάθησαν να καταλάβουν, απλά ανοίγουν το στόμα τους και αποκαλούν τους εθνικόφρονες (και όχι μόνο) «ρατσιστές» και «ξενοφοβικούς». Τα οικονομικά προβλήματα (τεράστιος αριθμός ανέργων) και η αύξηση της εγκληματικότητας είναι πλέον δευτερευούσης σημασίας. Κανένας δεν έχει πρόβλημα αν υπάρχει στην Κύπρο ένας μικρός ελεγχόμενος πληθυσμός 2% (20.000) αλλοεθνών. Αυτό που ενοχλεί τους περισσότερους (ακόμα και τους αριστερούς) είναι ο τεράστιος και ανεξέλεγκτος αριθμός τους, που αυξήθηκε με απίστευτα γρήγορο ρυθμό σε 15 μόλις χρόνια. Πριν 15 χρόνια είχαμε σε ένα σχολείο 4 αλλοεθνείς, σήμερα έχουμε σε κάθε τάξη 6-7 αλλοεθνείς!!!  
Αριθμητικά τους περισσότερους μετανάστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τους έχει η Ισπανία, ποσοστιαία όμως την πρωτιά κατέχει η Κύπρος. Αριθμητικά τους περισσότερους μετανάστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τους έχει η Γερμανία, ποσοστιαία όμως την πρωτιά κατέχει η Κύπρος. Η Γερμανία έχει 7.409.800 μετανάστες, 9.1% του συνολικού πληθυσμού της. Η Κύπρος σύμφωνα με την απογραφή του 2011 είχε 178.000 μετανάστες, 18.7% του συνολικού πληθυσμού (ποσοστό υπερδιπλάσιο από τη δεύτερη χώρα)*1. Όπως όμως ξεκαθαρίσαμε στην αρχή του άρθρου, άλλο οι αλλοεθνείς και άλλο οι Κύπριοι υπήκοοι. Η Κύπρος μπήκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004 και από τότε δέχεται τεράστια κύματα κοινοτικών και όχι μόνο (βλέπε πιο κάτω).
*1= Κύπριοι υπήκοοι από το 1960 θεωρούνται οι Έλληνες, οι Τούρκοι, οι Μαρωνίτες, οι Αρμένιοι, οι Λατίνοι, οι Ρομά (Γύφτοι που έχουν πλέον εκτουρκιστεί) και διάφορες άλλες εθνότητες της Κύπρου, που τότε είχαν την κυπριακή ιθαγένεια.
Σύμφωνα με τη
Στατιστικής Υπηρεσίας της Κύπρου το 2005 οι μετανάστες-ξένοι υπήκοοι ήταν 110.200 (12.9%). Το 2011 οι μετανάστες-ξένοι υπήκοοι ήταν 178.000 (18.7%). Δηλαδή σε 6 χρόνια η αύξηση του πληθυσμού τους ήταν 68.62%Χωρίς λοιπόν να υπολογίζουμε τους Έποικους και τους Λαθρομετανάστες που ο πληθυσμός τους το 2010 υπολογίζεται σε 210.000 (ποσοστό 16.4% του συνολικού πληθυσμού του νησιού), με αυτά τα μαθηματικά δεδομένα, το 2021 οι ξένοι υπήκοοι θα είναι 40.3%,  το 2031  86.4%,  το 2032   96.26%  και το 2033… ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΠΡΙΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ (είτε αυτοί είναι Έλληνες, Τούρκοι κλπ). ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ… σε αυτά τα ποσοστά δεν υπολογίσαμε τους Έποικους (που αυξάνονται μέρα με τη μέρα) και τους Λαθρομετανάστες!!!  Άρα, στην πραγματικότητα και με μαθηματική ακρίβεια, οι Έλληνες θα εξαφανιστούν από την Κύπρο πριν το 2030. Πάντως μου έκανε εντύπωση ο αριθμός «θανάτου» του κυπριακού ελληνισμού, το 2033. Σε ηλικία 33 χρονών πέθανε ο Χριστός και ο Μέγας Αλέξανδρος, δυο Μεγάλες προσωπικότητες της ελληνοορθοδοξίας.
Η Eurostat για την 1η Ιανουαρίου του 2012 αναφέρει πως στην Κύπρο υπάρχουν 200.300 μετανάστες-ξένοι υπήκοοι 23.2% (εδώ το ποσοστό βγήκε πολύ πάνω, δεν είναι δικοί μας οι αριθμοί, ας συνεννοηθούν οι eurostat με την Στατιστική Υπηρεσία της Κύπρου -αν δεν υπάρχουν σκοπιμότητες-) του συνολικού πληθυσμού. Από αυτούς, το 12.6% είναι από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και το 10.6% από χώρες εκτός της Ε.Ε. Αυτό το δεύτερο το αναφέρουμε για τους παπαγαλίζοντες πως οι μετανάστες αυξηθήκαν μόνο εξαιτίας της ένταξης μας στην Ε.Ε. Αλλά αυτή η ΕυρωπΕϊκή Ένωση, δεν έχει σταθερούς-αυστηρούς νόμους όπως μας λένε μερικοί. Για παράδειγμα η Γερμάνια υπέγραψε πως δεν θα δέχεται μετανάστες από τις υποανάπτυκτες χώρες της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας και της Πολωνίας, πριν να περάσουν 10 χρόνια, από την ημέρα ένταξης τους στην Ένωση.
Επαναλαμβάνουμε και να το θυμάστε, την 1η Ιανουαρίου του 2012, οι μετανάστες που δεν προέρχονται από κράτη της Ε.Ε. ήταν 10.6%, 92.300 άτομα!!! Αυτό τον αριθμό εύκολα μπορεί να τον μειώσει η εκάστοτε κυβέρνηση (αν φυσικά νοιάζεται για την επιβίωση του κυπριακού ελληνισμού). Γνωρίζουμε πως τα αριστεροκομμουνιστικά κόμματα θέλουν πολυπολιτισμικά κράτη (αφού δεν πιστεύουν σε έθνη και τέτοια κουραφέξαλα), αλλά και ο δεξιός (αδέξιος) «««««εθνικόφρων»»»»» ΑναΝστασιάδης, δήλωσε δυο φορές πριν τις εκλογές του 2013 ότι «οραματίζεται μια πολυπολιτισμική Κύπρο», δηλαδή πληθυσμιακά μη ελληνική (λέμε πληθυσμιακά, γιατί ιστορικά η Κύπρος δεν μπορεί να αφελληνιστεί). Το ίδιο ακριβώς πράγμα δήλωσε και ο Τουρκόφιας το 2008!!! Τώρα καταλαβαίνετε από πού προέρχεται ο όρος «ΔΗΣΑΚΕΛ».
Μην ξεχάσετε όμως αυτό που διαβάσατε πιο πάνω… Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ 49.18%. (το 2010).

Η αλλοίωση της εθνογραφίας θα αφελληνίσει την Κύπρο πληθυσμιακά (ιστορικά δεν μπορεί να αφελληνιστεί η Κύπρος) μετά από 34 αιώνες!!!

Ένα άλλο τεραστίας σημασίας πρόβλημα, είναι οι μουσουλμάνοι μετανάστες. Στην Κύπρο έχουμε πρόβλημα με τους τούρκους που είναι μουσουλμάνοι, και σε περίπτωση που γίνει κάποιο επεισόδιο, όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι μετανάστες της Κύπρου, εννοείται πως θα υποστηρίξουν τους τούρκους. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ανησυχεί περισσότερο το Ισραήλ για να μην μετατραπεί η Κύπρος σε μουσουλμανική χώρα, παρά οι δικοί μας γραικύλοι πολιτικοί, επειδή αν συμβεί αυτό, τότε το Ισραήλ θα περικυκλωθεί από τους μουσουλμάνους.
Σοβαρά ή είναι καθυστερημένοι οι πολιτικοί μας, ή είναι εθνοπροδότες εις το έπακρον. Οι ΗΠΑ είναι ένα κράτος που ιδρύθηκε από μετανάστες -εις βάρος των Ινδιάνων βέβαια- (όπως και ο Καναδάς, και Αυστραλία). Στην αρχή οι έποικοι ήταν Άγγλοι (γενικά από τη Βρετανία), Γάλλοι και Ισπανοί (οι Ισπανοί ζούσαν στα νότια μόνο). Επικράτησε η αγγλική γλώσσα επειδή οι Εγγλέζοι είχαν τετραπλάσιο πληθυσμό από τους Γάλλους (τότε συζητιόταν και το ενδεχόμενο να γίνει η ελληνική γλώσσα επίσημη, για να μην νιώθει κανένας αδικημένος). Στο νεοσύστατο κράτος εγκαταστάθηκαν Ευρωπαίοι από παντού (κυρίως Ολλανδοί, Ιρλανδοί, Πολωνοί, Σκανδιναβοί και Ιταλοί) μεταφέροντας και Αφρικανούς δούλους. ΟΛΟΙ τότε ήταν χριστιανοί. Οι ΗΠΑ δεχόταν (εκούσια, ήθελαν να αυξηθεί ο πληθυσμός τους) τεράστια κύματα μεταναστών μέχρι και τον 20ο αιώνα, οπόταν και το κράτος δύσκολα έδινε την ιθαγένεια. Το αξιοσημείωτο με τις ΗΠΑ είναι ότι μερίμνησαν οι εκάστοτε πολιτικοί της ηγέτες, να κρατήσουν τον μουσουλμανικό πληθυσμό, σε πολύ χαμηλά ποσοστά. Ως γνωστόν οι πλείστοι μουσουλμάνοι μισούν θανάσιμα τους Αμερικανούς, και ο παγκόσμιος πληθυσμός τους είναι 1.7 δισεκατομμύρια, περίπου το 23.8%. Οι ΗΠΑ λοιπόν έχει πληθυσμό 316.218.000 και από αυτούς μόνο το 0.5% (1.581.000) είναι μουσουλμάνοι!!!


Κάποιοι άλλοι εθνοπροδότες στον Καναδά, για να πετύχουν λύση ομοσπονδίας κουβάλησαν εκατομμύρια μετανάστες σε αυτή τη χώρα και έτσι σήμερα δεν μιλούμε για αγγλική και γαλλική κοινότητα όπως παλιά, αλλά για αγγλόφωνη και γαλλόφωνη. Με αυτό τον τρόπο οι πρώτοι κάτοικοι του Καναδά, οι Άγγλοι και οι Γάλλοι, δεν μπόρεσαν να προστατέψουν την εθνοτική τους ταυτότητα, αφού σ’αυτή τη χώρα ζούσαν είδη εκατομμύρια αλλοεθνείς. 
Οι Ινδιάνοι στις ΗΠΑ ενώ κυριαρχούσαν στην ενδοχώρα και την Αλάσκα από το 20.000π.Χ. μέχρι και το 1.600μ.Χ., σήμερα σύμφωνα με προπαγανδιστικές απογραφές του κράτους (στην πραγματικότητα είναι πολύ λιγότεροι) αριθμούν τρία εκατομμύρια σε σύνολο πληθυσμού 316.218.000 Δηλαδή αποτελούν το 0.95% του πληθυσμού. Βέβαια αυτοί που υποτίθεται ότι είναι «ερυθρόδερμοι» Ινδιάνοι έγιναν κάτασπροι σήμερα, όπως τον διάσημο αστροναύτη John Herrington (εγγλέζικο ονοματεπώνυμο) που μιλά αγγλικά και σίγουρα μοιάζει με Ευρωπαίο. Σχεδόν όλοι μιλούν αγγλικά και είναι χριστιανοί. Οι Ινδιάνοι σήμερα χρησιμοποιούνται μόνο για καουμπόικες ταινίες του χόλυγουντ.
Οι Αβοριγίνες της Αυστραλίας ζουν στη χώρα αυτή εδώ και 50.000 χρόνια. Σήμερα ενώ ο πληθυσμός τους αυξήθηκε (όπως και ο παγκόσμιος πληθυσμός) αποτελούν μόλις το 0.9% του συνολικού πληθυσμού της Αυστραλίας. Εννοείται πως δεν μοιάζουν με τους προγόνους τους, αφού επιμείχθηκαν με τους Ευρωπαίους εποίκους. Σχεδόν όλοι μιλούν αγγλικά και οι περισσότεροι είναι χριστιανοί. Μερικοί Αβοριγίνες έσμιξαν τον χριστιανισμό με τη δική τους μυθολογία.






Είχε υπόψη του ο κ.Κωνσταντακόπουλος τους Δώρο Πολυκάρπου, Μακάριο Δρουσιώτη και Ανδρέα Καζαμιά όταν τα είπε αυτά;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: