Άρθρο (19) Η Άρια φυλή και οι αρχαίοι Έλληνες

Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους λέω; Οι Άριοι και οι λεγόμενοι «ινδοευρωπαίοι» είναι ένα και το αυτό. Μερικούς τους ενοχλεί η λέξη ΙΝΔΟευρωπαίοι, σου λέει «τι σχέση έχω εγώ με τους Ινδούς;» Και εγώ σας λέω δεν πα να λέγονται και Γιοκομαρουάουτιγκ. Σημασία έχει πως στην Ινδία και την Ευρώπη οι γλώσσες έχουν κοινή καταγωγή. Στην Ινδία όμως οι Άριοι, επιμείχθησαν με μη Λευκούς! Σύμφωνα με μια θεωρία που δεν έχει τεκμηριωθεί, οι Λευκοί ξεκίνησαν από τον Καύκασο (γι’αυτό μας λένε Caucasians), μερικοί πήγαν ανατολικά προς την Ινδία όπου και επιμίχθησαν με μη άλλους λαούς, και άλλοι εγκαταστάθηκαν στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τους πλείστους εθνογλωσσολόγους, οι πρώτοι Άριοι ήταν οι Αχαιοί (ελληνικό φύλο) που εγκαταστάθηκε στα βορειοδυτικά της χώρας που σήμερα λέγεται Ελλάδα το 2000π.Χ., και απο εκεί εγκαταστάθηκαν στην κοιλάδα του Πηνειού στη Θεσσαλία αφού πρώτα έδιωξαν τους αυτόχθονες και τους Πελασγούς από την περιοχή πριν τέσσερις χιλιετίες. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία είχαν όπως μας λέει ο Ηρόδοτος (κατά μέσο όρο) μέτριο ανάστημα, καστανό σκούρο μαλλί, καστανά-μελί μάτια, κυματιστά μαλλιά και αθλητικό κορμί. Ο Ξενοφάνης π.χ. λέει για τους αρχαίους Θράκες που ζούσαν στη σημερινή βόρεια Θράκη που ανήκει στη Βουλγαρία, πως ήταν πιο ψηλοί από τους Έλληνες και πιο ανοιχτόχρωμοι. Οι πρώτοι Άριοι δεν είχαν καμιά σχέση με ψηλούς ξανθούς, χοντροκόκαλους γαλανομάτηδες! Φανταστείτε ότι ο Γερμανός ανθρωπολόγος Χάνς Φ. Γκύντερ δημοσίευσε το 1929 βιβλίο πείθοντας τους ναζί πως οι αρχαίοι Έλληνες των κλασσικών χρόνων ήσαν Νορδικός λαός και όχι Μεσογειακός, δηλαδή τους έπεισε για να εξυψώσει το ηθικό τους πως είναι απόγονοι των αρχαίων Σπαρτιατών, Αθηναίων και Μακεδόνων!
Οι πρώτοι Άριοι, οι Αχαιοί, δεν είχαν καμιά σχέση με τους ψηλούς, ξανθούς, χοντροκόκαλους, γαλανομάτηδες του Χίτλερ που μιλούσε για ινδογερμανούς αντί για ινδοευρωπαίους. Τα πρώτα γερμανικά φύλα εμφανίστηκαν στη βορειοδυτική Ευρώπη το 400 π.Χ. αλλά οι περισσότεροι ήρθαν στα μετά Χριστό ρωμαϊκά χρόνια, άρα 1600-2200 χρόνια μετά τους Έλληνες. Τον ίδιο τον Αδόλφο Χίτλερ, πριν να παντρευτεί, τον ρώτησαν αν είναι «καθαρής» Άριας φυλής. Φυσικά ο άνθρωπος ήταν κοντός και μελαχρινός.
Όσοι έχετε την ψευδαίσθηση ότι οι αρχαίοι πρόγονοί μας ήταν ξανθοί, ιδού... http://www.bing.com/images/search?q=ancient+greek+people&FORM=SSIR.
Ήταν τόσο σπάνιο το κατάξανθο μαλλί στον αρχαίο ελληνικό κόσμο, που όταν έβλεπαν έναν ξανθό (όχι καστανόξανθο) νόμιζαν πως ήταν Θεός ή ημίθεος. Ο Όμηρος μας περιγράφει στην Ιλιάδα πως ο Αχιλλέας έκοψε μια τούφα από τα κατάξανθα μαλλιά του και τα τοποθέτησε στο άψυχο σώμα του Πατρόκλου. Ο Αχιλλέας ήταν γιος της θεάς θέτιδας και εγγονός του Δία από την πλευρά του Πηλέα. Ξανθοί σύμφωνα με τον Όμηρο ήταν ο Πηλέας, ο Αχιλλέας, ο Μενέλαος, ο Αγαμέμνονας, η Αγαμήδη, ο Ραδάμανθης, ΟΧΙ όμως ο αγαπημένος του Οδυσσέας, που δεν είχε καθόλου θεϊκή καταγωγή. Σύμφωνα με τον Όμηρο, οι Αχαιοί στρατιώτες ήταν σκουρόχρωμοι.
Οι Άριοι κατακρίβιαν είναι υπο-φυλή της Καυκάσιας φυλής, η οποία έχει ακόμη δυο κλάδους, τους Χαμίτες και τους Σημίτες. Η Άρια υπο-φυλή χωρίζεται με τη σειρά της σε άλλες τρεις υποκατηγορίες. Στη βόρεια Ευρώπη είναι η Νορδική, στην κεντρική η Αλπική και στη νότια η Μεσογειακή, στην οποία ανήκουν και οι Έλληνες. Οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν καμμία σχέση με τους λαούς των Βαλκανίων. 
Το κρανίο petralona 1
Άσχετο με το αν είμεθα εθνικιστές, δεν θέλομεν να καταντήσομεν γελοίοι σαν τον Χάνς Φ. Γκύντερ, για αυτό και πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα περί του «αρχανθρώπου των Πετραλώνων». Ο τύπος που λέτε αυτός, ήτο Homo heidelbergensis (Χαϊδελβέργειος Άνθρωπος), έζησε πριν 600,000-350,000 και μπορείτε να δείτε πιο κάτω πως έμοιαζε. Εμείς είμεθα απόγονοί του H. sapiens sapiens που υπάρχει εδώ και 200,000 χρόνια. Εσείς άμα θέλετε να είστε απόγονοί του «αρχανθρώπου των Πετραλώνων» δικαίωμά σας, εγώ είμαι απόγονος του Λεωνίδα, του Σωκράτη και του Μεγαλέξανδρου.
Περιγραφή αρχαίων Σπαρτιατών και Αθηναίων (κατά μέσο όρο). Ηλιοκαμένο χρώμα οι άντρες, μέτριο ανάστημα, καστανό σκούρο μαλλί, καστανά-μελί μάτια, κυματιστά μαλλιά και αθλητικό κορμί. -ΗΡΟΔΟΤΟΣ- 
Υπήρχαν καστανόξανθοι και (ελαχιστότατοι) ξανθοί αρχαίοι Έλληνες, αλλά ήταν μια μικρή μειονότητα. Η λέξη «ξανθός» έχει γλωσσική συγγένεια με τη λέξη «ξένος». 
ΥΓ. Στάνλεϋ Κάσσον Άγγλος αρχαιολόγος-ιστορικός, μελετητής ελληνικών σπουδών. Από το έργο του στα Oxford Pamphlets που το επιγραφεί «Greece»... «Πιο κοντά στους αρχαίους Έλληνες είναι οι Κύπριοι». Ο Στάνλει Κέϊσον παραθέτει κάποια επιχειρήματα (δεν είναι της παρούσης) και μας εξηγεί πως η Κύπρος κράτησε ακραιφνή την ελληνικότητα της, επειδή τα σύνορα της είναι η θάλασσα και δεν δεχόταν κύματα μεταναστών.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες αρχαίων Ελλήνων, με χαρακτηριστικά, ίδια με αυτά που αναφέρει ο Ηρόδοτος. Υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες εικόνες. 



100-200 άτομα: Περιγραφή αρχαίων Σπαρτιατών και Αθηναίων (κατά μέσο όρο). Ηλιοκαμένο χρώμα οι άντρες, μέτριο ανάστημα, καστανό σκούρο μαλλί, καστανά-μελί μάτια, κυματιστά μαλλιά και αθλητικό κορμί. Οι μόνες γυναίκες που δεν ήσαν ασπρουλιάρες σύμφωνα με τον ιστορικό, ήσαν οι Σπαρτιάτισσες, επειδή γυμνάζονταν και αθλούνταν κάτω από τον ήλιο. -ΗΡΟΔΟΤΟΣ-



Ο Αχιλλεύς φονεύει τη βασίλισσα των Αμαζόνων Πενθεσίλεια. Από τα μινωικά χρόνια οι άντρες απεικονίζονταν σκούροι (βασικά μαύροι επειδή δεν υπήρχαν και πολλά χρώματα για να αναμίξουν, και έπρεπε να φαίνεται η αντίθεση με τις γυναίκες) επειδή γυμνάζονταν, αθλούνταν και κυνηγούσαν πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο.




 Έλλην μαθητής μελετά. Ο μαίανδρος πανταχού παρών.




Ακόμα και ο Ηρακλής εδώ παρουσιάζεται μελαχρινός, παρόλο που οι Θεοί και οι ημίθεοι (ΜΟΝΟ) σύμφωνα με τον Όμηρο ήσαν ξανθοί. Ο μαίανδρος πανταχού παρών.



Αρχαία Ελληνίς, σύνηθις κόμμωσις.




Αρχαίος Έλλην, σύνηθις κόμμωσις.





Δύο παγκρατιαστές μάχονται




Αρχαίοι ολυμπιακοί αγώνες




Homo heidelbergensis (Χαϊδελβέργειος Άνθρωπος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: