ΑΡΘΡΟ (54) Με θράσος χιλίων πιθήκων (μπαμπουίνων) ο Αναστασιάδης ξαναμίλησε για πολυπολιτισμικότητα


Μια βδομάδα πριν από την πρώτη Κυριακή των εκλογών ο Νίκος Αναστασιάδης μας άφησε όλους άφωνους δηλώνοντας μπροστά σε κοινό Κόπτων Αιγυπτίων ότι οραματίζεται μια Κύπρο πολυπολιτισμική. Από το 2008 βλέπαμε το αριστεροκομμουνιστικό ΑΚΕΛ να προωθεί την πολυπολιτισμικότητα-διεθνισμό στην Κύπρο με σκοπό να αφελληνίσει εθνογραφικά (όπως κάνουν οι τούρκοι στα κατεχόμενα) ένα προαιώνια ελληνικό νησί. Αυτό όσο και αν μας προκάλεσε αηδία, δεν μας εξέπληξε επειδή αυτό το κόμμα πολλάκις δήλωσε πως είναι υπέρ του διεθνισμού και οι οπαδοί του βροντοφωνάζουν το σύνθημα «κάτω τα έθνη». Το να βλέπεις όμως τον ηγέτη του «δεξιού» πρώην εθνικόφρονος κόμματος να μιλά υπέρ της πολυπολιτισμικότητας μας προκάλεσε έκπληξη αλλά και απόγνωση. Απόγνωση επειδή βλέπουμε πως κανένα μεγάλο κόμμα δεν ενδιαφέρεται για την επιβίωση του κυπριακού ελληνισμού.
Έχουμε και τον κύριο Ομήρου συχνά πυκνά να δηλώνει «πρέπει ο κυπριακός ελληνισμός να επιβιώσει εθνικά και φυσικά», αλλά ποτέ δεν έκανε τίποτε για αυτό.

Hilton park 24/2/2013, ο Νίκος Αναστασιάδης δηλώνει για δεύτερη φορά ότι είναι υπέρ της πολυπολιτισμικότητας. Τώρα θα μου πείτε πως με αυτές τις ιδέες ο κυπριακός λαός τον εξέλεξε πρόεδρο και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό. Ε και τι σκατά έπρεπε να κάνει ο κυπριακός λαός αφού και ο Αναστασιάδης και ο Μαλάς είναι υπέρ της πολυπολιτισμικότητας;; Ο Λιλλήκας ποτέ δεν μας είπε τη γνώμη του πάνω σε αυτό το θέμα. Άραγε είναι σωστό αυτό που λένε μερικοί πως ένας λαός έχει τον ηγέτη που του αξίζει; Δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Στην τελευταία τηλεοπτική εκπομπή που παρακολούθησα για τους μετανάστες, έκαναν τηλεφωνική παρέμβαση 15 τηλεθεατές μιλώντας ΟΛΟΙ εναντίων των πολλών μεταναστών (αλλοεθνών πιο σωστά) που έχουμε στην ιδιαίτερη μας πατρίδα. ΟΛΟΙ, 15/15 100% λέμε! Και εμείς οι «ρατσιστές» δεν είπαμε ποτέ να εξαφανιστούν όλοι οι αλλοεθνείς από την πατρίδα μας. Κανένας δεν θα έχει πρόβλημα αν ζουν εδώ λίγοι μετανάστες, αλλά ο τεράστιος πληθυσμός τους δημιουργεί σοβαρά προβλήματα με κυριότερο την αλλοίωση της εθνογραφίας που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στον αφελληνισμό της Κύπρου. (Βλέπε http://spartiatisarthra.blogspot.com/2012/02/21-2010.html ).
 Και για όσους αδυνατούν να καταλάβουν τι σημαίνει πολυπολιτισμικότητα… η Κύπρος πληθυσμιακά θα πάψει να είναι ελληνική! Πολυπολιτισμικότητα σημαίνει πως σε ένα κράτος θα ζουν πολλές εθνότητες, δηλαδή μετά από 34 αιώνες οι Έλληνες στην Κύπρο δεν θα είναι πλειονότητα!  Ας δώσουμε (να ξαναδώσουμε καλύτερα) το παράδειγμα του Καναδά. Πριν 200 χρόνια σε αυτή την τεράστια χώρα η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων  ήταν Άγγλοι και Γάλλοι. Μέχρι και πριν 100 χρόνια όλοι μιλούσαν για αγγλική και γαλλική κοινότητα. Στον 20ο όμως αιώνα μετανάστευσαν εκατομμύρια ξένοι (σημερινός πληθυσμός 34 εκατομμύρια) αλλοιώνοντας την εθνογραφία έτσι ώστε σήμερα να μιλούμε για… αγγλόφωνη και γαλλόφωνη κοινότητα! Τι νομίζετε ότι θα γίνει στην Κύπρο σε μερικές δεκαετίες με την πολιτική του ΔΗΣΑΚΕΛ; Δεν θα υπάρχει πλέον ελληνική κοινότητα, θα υπάρχει ελληνόφωνη κοινότητα.

Είναι γνωστό πως πολλοί είναι αυτοί που ψήφισαν Αναστασιάδη και ψηφίζουν ΔΗΣΥ, χωρίς να συμφωνούν με τις ιδέες τους, απλά για να μην βγουν οι κομμουνιστές. Φυσικά υπάρχουν και τα πιστά πρόβατα που ψηφίζουν αυτό το κόμμα μη μπορώντας να κατανοήσουν πως δεν είναι πλέον εθνικόφρων. Για τους πολιτικούς του ΔΗΣΥ δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΕ η ελληνική σημαία και το ελληνικό μας έθνος. Είμαι πολύ περίεργος αν οι οπαδοί του Αναστασιάδη με τις ελληνικές σημαίες έκατσαν ποτέ να ακούσουν μια πολιτική συζήτηση του ηγέτη τους και των λοιπών συναγερμικών. Άραγε πότε θα ξυπνήσουν όλοι αυτοί που πανηγύριζαν τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών με εκατοντάδες ελληνικές σημαίες, και πότε θα καταλάβουν τι εστί Αναστασιάδης και ΔΗΣΥ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου