ΑΡΘΡΟ (43) «ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ» με την ειρηνη χαραλαμπιδου 29/11/2010 «εθνικισμός-ρατσισμός»

Η εκπομπή της ειρηνουλας χαραλαμπιδου ήταν μια αισχρή τηλεκατευθυνόμενη κίνηση του «δημοκρατικού» ακελ για να θέση εκτός νόμου, το μόνο νόμιμο εθνικιστικό κίνημα της Κύπρου. Σε όλες τες ευρωπαϊκές χώρες υπάρχουν εθνικιστικά κόμματα. Όλοι εσείς οι τάχα ομοϊδεάτες που προσπαθείτε να μας βλάψετε, εκτός του ότι θα φάτε τα μούτρα σας, κάνετε κακό στον ελληνισμό της Κύπρου. Για να μας φοβάται το ακελ τόσο πολύ, σημαίνει κάνουμε καλή δουλειά. Πιο πολύ όμως μας φοβάται ο δησυ, επειδή από αυτούς «κλέβουμε» οπαδούς (βλέπε εφημερίδα «η σημερινή» σήμερα 8/12/2010 σελίδα 11), για αυτό και ο Ανα(ν)στασιάδης μας αποκάλεσε φασίστες και επέκρινε και τη στάση του βουλευτή του κόμματος του, κ.Σ.Σαμψων να επισκεφθεί τα γραφεία μας για να μιλήσει για τον ήρωα πατέρα του.

Ο κυριότερος μας στόχος είναι η επιβίωση του κυπριακού ελληνισμού σ’αυτή την προαιώνια ελληνική γη. Για να την αφελληνίσουν αυτοί οι γραικύλοι που θέλουν να απαλλαγούν από το ελληνικό «μικρόβιο» θα πρέπει να πατήσουν επί πτωμάτων.

Λέει η Ειρήνη μας, «έδωσε πολιτική υπόσταση ο κύριος Σ.Σαμψών με την παρουσία του στο Ε.ΛΑ.Μ.». Ειρήνη Χαραλαμπιδου, η λέξη «υπόσταση» σημαίνει: ύπαρξη//στερείται υποστάσεως, δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Αλλά η Χαραλαμπιδου ξέρει καλά ελληνικά (δεν το γράφω ειρωνικά). Μα εμείς υπάρχουμε, δεν είμεθα φαντάσματα, είμαστε νόμιμοι. Το να είσαι ακροδεξιός ή εθνικιστής δεν απαγορεύεται, είναι υποχρέωση του Έλληνα να είναι εθνικιστής, έλεγε ο Ι.Δραγούμης. Έχουμε πολιτική υπόσταση είτε σου αρέσει είτε όχι.

Ειρήνη, είσαι ένα πιόνι που σε εκμεταλλεύονται οι εκάστοτε κυβερνώντες. (κάμε μου μήνυση).

Διαβάστε τι μαλακιες έλεγε η εκπομπή: «αναβιώνει ο γριβισμός;» (λένε γριβισμός λες και είναι ναζισμός). Ναι ρε μαλάκες αρχηγός μας είναι και θα είναι ο Διγενής που για 47 χρόνια έθετε τη ζωή του σε κίνδυνο για τα συμφέροντα του ελληνισμού. Οι Σπαρτιάτες πολεμούσαν 40 χρόνια, ο Διγενής 47 και θα πολεμούσε και 67 αν ζούσε περισσότερο. Όσοι ακούτε Γρίβας και σκέφτεστε την ΕΟΚΑ Β’ χωρίς να γνωρίζετε τι έκανε ο Στρατηγός προηγουμένως, ξεκινώντας από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο το 1914 μέχρι και τη μέρα που πέθανε, φκάρτε το σκασμό.

Ο τίτλος της εκπομπής από κάτω «εθνικισμός-ρατσισμός». Καλά δεν μπορούν να καταλάβουν πως άλλο το ένα και άλλο το άλλο;; Αντιγραφή από άρθρο «Οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ έχουν καταφέρει να πείσουν τον κόσμο (σήμερα) ότι εθνικιστής=κάτι πολύ κακό, ωσαννά λέμε σοβινιστής-φασίστας-ρατσιστής-νεοναζί, και έτσι ο κόσμος φοβάται να δηλώσει εθνικιστής, γι’αυτό και πολλοί προτιμούν να αυτοαποκαλούνται με διάφορους άλλους όρους για να μην επικριθούν.

Ο εθνικιστής και ο εθνικόφρων είναι αυτός που αγαπά το έθνος του ΚΑΙ αγωνίζεται για αυτό.» http://spartiatisarthra.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

Αυτό που με λοιπή περισσότερο είναι πως την ίδια ώρα έπαιζε Μπαρσελονα-Ρεαλ και η εκπομπή δεν είχε πολύ ψηλή τηλεθέαση και πολλοί χάσανε τη φάση που μιλούσαν για συνθήματα και ο Κουλίας είπε «καλά το σύνθημα η Κύπρος είναι ελληνική είναι φασιστικό;; Αναμφισβήτητα και είναι ελληνική, εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια όποια πέτρα και αν σηκώσεις είναι ελληνική». Το είπε ένας άνθρωπος που ανήκει σε κόμμα του κέντρου, δεν είναι δεξιός ούτε ακροδεξιός, ούτε εθνικιστής. Υπήρχε και βουλευτής του ακελ εκεί, γιατί δεν του είπε κάτι και αντ’αυτού λένε στα εδονοπουλα τους εκτός κάμερας μαλακιες.

Υ.Γ. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ". ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ. (ΚΑΜΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΗΝΥΣΗ).