ΑΡΘΡΟ (58) ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑ(Ν)ΣΤΑΣΙΑΔΗΣ


Ο Ναι-Ναίκος κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης έδωσε στον Δρουσιώτη «ειδικά καθήκοντα, τόσο στον τομέα ενημέρωσης όσο και στον τομέα των μελετών». Επιλογή που έγινε αποδεκτή χωρίς 2η σκέψη από τον πρόεδρο Αναστασιάδη» («Π» 15.3.2013). Σήμερα ο Μακάριος Δρουσιώτης είναι σύμβουλος του Ανα(Ν)στασιαδη.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ:

Είναι δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πολίτης» και αυτοαποκαλείται συγγραφεύς. Είναι 100 φορές πιο αντεθνικός από τον μέσο ΑΚΕΛικό!!! Αφιέρωσε τα τελευταία χρόνια της ζωής του γράφοντας όσο το δυνατόν περισσότερες σελίδες εναντίον της ΕΟΚΑ. Τους ήρωες του αγώνα τους θεωρεί δολοφόνους! Τα βιβλία που έγραφε εναντίον της ΕΟΚΑ τα χρηματοδοτούσε η «χαραυγή». Τώρα θα τα χρηματοδοτεί ο Ανα(Ν)στασιαδης;; Άλλοι λένε πως δουλεύει για τους τούρκους, άλλοι για τους εγγλέζους, το σίγουρο είναι πως τα λόγια και τα γραφόμενα του είναι εμετικά, αηδιαστικά και είναι σίγουρα ανάμεσα στους 10 μεγαλύτερους εθνοπροδότες του ελληνικού έθνους του 20ου αιώνα. Επί κυβέρνησης Χριστόφια-ΑΚΕΛ ήταν συχνά καλεσμένος στο κρατικό κανάλι ΡΙΚ, προκαλώντας τους εθνικόφρονες, αφού δυο λεπτά να τον άκουγες να μιλά, ήθελες να σπάσεις την τηλεόραση, αφού δεν μπορούσες να σπάσεις τα μούτρα του.

Το ερώτημα που προκύπτει… Πως σκοπεύει να τον εκμεταλλευτεί ο Ανα(Ν)στασιάδης;;

Το πογκρόμ και ο Νίκος. Ο Νίκαρος όταν επισκέφτηκε την Πόλη το 2010, θυμήθηκε το πογκρόμ. Το πογκρόμ (Σεπτεμβριανά) έγινε τη νύχτα της 6ης Σεπτεμβρίου 1955  και αιτία ήταν ο αγώνας της ΕΟΚΑ, ενώ αφορμή έδωσε μια βομβιστική επίθεση στο πατρικό σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ  στη Θεσσαλονίκη, που αποδείχτηκε στην συνέχεια ότι ήταν σκηνοθετημένη προβοκάτσια από την ίδια την τουρκική κυβέρνηση.
Στο πογκρόμ τεράστιος τουρκικός όχλος  σκότωσε, 30 Έλληνες και εκατοντάδες άλλοι κακοποιήθηκαν βάναυσα. Σε δύο περίπου χιλιάδες υπολογίζονται από τους κύκλους της ομογενείας οι βιασμοί, αν και επισήμως καταγγέλθηκαν μόνο 200, για ευνόητους λόγους. Διέλυσαν τα ελληνικά καταστήματα (4340), τις ελληνορθόδοξες εκκλησιές (73) και τα ελληνικά σχολεία (26). Ιδιαίτερο μίσος επεδείχθη κατά των ιερωμένων, αφού πολλοί απ’ αυτούς ξυλοκοπήθηκαν αγριότατα, άλλοι γυμνώθηκαν και διαπομπεύθηκαν, εξαναγκαζόμενοι να φωνάζουν: «Η Κύπρος είναι τουρκική».

Ας θυμηθούμε τις δηλώσεις του Ανα(Ν)στασιάδη τις οποίες έκανε έπειτα από συνάντησημε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Μιλώντας σε επιτηδευμένη καθαρεύουσα είπε: «Πόσο υπέφερε ο Ελληνισμός της Κωνσταντινουπόλεως, οσάκις, αντί της σωφρόνου συμπεριφοράς, επιλέγαμε ως πατριωτικήν πράξιν τα συνθήματα. Δεν θέλομε να επαναλάβωμεν την ιδίαν πορείαν. Δεν θέλομε να διαπράξωμεν τα ίδια λάθη».

Όσοι από σας που αυτοαποκαλείστε εθνικόφρονες ψηφίσατε Ανα(Ν)στασιάδη για να μην νικήσει ο κομμουνιστής Μαλάς, εν μέρει σας καταλαβαίνω, αλλά όσοι ακολουθείται με ευλαβική πίστη αυτό τον άνθρωπο και το κόμμα του είστε αξιολύπητοι. Ή δεν βλέπετε καθόλου ειδήσεις, ή δεν παρακολουθείτε πολιτικές συζητήσεις, ή απλά δεν σας βοηθά ο νους σας. Επίσης να σας θυμίσω ή μάλλον να σας μάθω ότι ο Ανα(Ν)στασιάδης υποστηρίζει την πολυπολιτισμικότητα, ακριβώς όπως και το ΑΚΕΛ. Ο διεθνισμός-πολυπολιτισμικότητα στην Κύπρο σημαίνει πως σε δυο γενιές, πληθυσμιακά η Κύπρος δεν θα είναι ελληνική. Πριν 15 χρόνια όταν ήμουν μαθητής λυκείου είχαμε 4 αλλοεθνείς σε όλο το σχολείο. Σήμερα στα ελληνικά (δημόσια) σχολεία υπάρχουν 6-7 αλλοεθνείς μαθητές σε κάθε τάξη! Μπορείτε να φανταστείτε την Κύπρο ύστερα από 50 χρόνια;

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να παρακολουθούμε στενά το τρομερό δίδυμο Ανα(Ν)στασιάδη-Δρουσιώτη, αν και είμαι σίγουρος πως τους περισσότερους συναγερμικούς τους ενδιαφέρει μόνο η οικονομική κρίση.

http://www.enkripto.com/2013/03/blog-post_17.html 



 Αυτός δεν είναι απόγονος του Εφιάλτη όπως είναι οι εθνοπροδότες γραικύλοι του ΑΚΕΛ. Αυτός είναι ο Διάβολος προσωποποιημένος. Εάν γινόταν πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα ξεσπούσε πραξικόπημα σε ένα μήνα. Δέκα τέτοιοι άνδρες αν οργανώσουν μια ομάδα, μπορούν να εξαφανίσουν το ελληνικό μας έθνος σε 10 χρόνια. Ο Θεός (ή ο Αλλάχ) να τον συγχωρήσει, γιατί εμείς δεν μπορούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου