ΑΡΘΡΟΝ 69: ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ, ΠΟΙΟΙ;;

Νομικοί δεν είμεθα, αλλά μπορούμε να αντιληφθούμεπως μόνο με αθέμιτους, αντιδημοκρατικούς και ναι… ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ τρόπους μπορείς να θέσεις ένα κοινοβουλευτικό κόμμα εκτός νόμου, για κάτιπου έκαναν μερικοί υποστηρικτές του, ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ!!! Μπορεί μικροεπεισόδια όπως αυτότης Ραφήνας να μην έγιναν αυτόβουλα, αλλά πρώτον: Αυτοί ήταν αλλοεθνείς πουδούλευαν παράνομα και η ΕΛ.ΛΑΣ έκανε τα στραβά μάτια, και δεύτερον…σιγά τα ωά. Κανένας δεν έπαθε τίποτε. Δεν θα το συγκρίνουμε αυτό με ένα φόνο.
Δείχνουν ολόθεν μια φωτογραφία του 45χρονου κατ΄ομολογία δράστη με τον βουλευτή της Χ.Α. Κώστα Μπαρμπαρούση. Όπως ξεκαθάρισε και ο ίδιος ο βουλευτής, από την ημέρα που εξελέγη βουλευτής, πρέπει να έβγαλε φωτογραφίες με 5.000 άτομα, που δεν τα γνωρίζει. Όταν ήρθαν στην Κύπρο οι βουλευτές της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης και Ιωάννης Λαγός σε προεκλογική συγκέντρωση του Ε.ΛΑ.Μ., την επομένη γέμισε το facebook με φωτογραφίες δεκάδων αγνώστων μαζί με αυτούς τους δυο βουλευτές. Οι Έλληνες εθνικιστές στην Κύπρο και την κυρίως Ελλάδα, θαυμάζουν άτομα σαν τον Κασιδιάρη και τον Λαγό.
Παρεμπιπτόντως, ο δράστης λέγεται πως ανήκε στο χώρο της αριστεράς. Και πάλι όμως αυτό δεν έχει σημασία, δεν μπορεί να φταίξει το επίσημο κόμμα για κάτι που κάνουν κάποιοι αυτόβουλα. Βλέπε http://www.youtube.com/watch?v=7C9gBaJyFws 
Και βουλευτής της Χ.Α. να κάμει φόνο, πρέπει να δικαστεί αυτός και όχι το κόμμα!!!  

Θα αλλάξουν λένε κάτι άρθρα του Συντάγματος ανάλογα με το τι τους συμφέρει (και ποιους συμφέρει -σε μερικά κόμματα δεν συμφέρει να θέσουν τη Χ.Α. εκτός νόμου-) για να κάνουν αυτό που θέλουν. Έχουν κατηγορήσει πολλάκις τους Χρυσαυγίτες ότι δεν είναι δημοκράτες, όμως αν καταφέρουν να θέσουν αυτό το κόμμα εκτός νόμου, θα είναι η μεγαλύτερη δολοφονία της δημοκρατίας!!!
Άρχισαν να ψάχνουν για διάφορα βίντεο και φωτογραφίες με Χρυσαυγίτες να βιαιοπραγούν. Αν έμπαιναν στον ίδιο κόπο, θα έβρισκαν εκατονταπλάσια βίντεο και φωτογραφίες με τους λεγόμενους «αντιφασίστες»!!! Η Χ.Α. δέχτηκε 18 βομβιστικές επιθέσεις από αυτά τα άτομα, είτε είναι αναρχικοί, είτε συριζαίοι, είτε κομμουνιστές. Οι λεγόμενοι αντιφασίστες είναι όλοι το ίδιο, άτομα που ποτέ δεν κράτησαν την ελληνική σημαία, και ποτέ δεν έψαλαν τον εθνικό μας ύμνο. Αυτές οι επιθέσεις έγιναν σε χώρους που δίπλα μένουν οικογένειες με μικρά παιδιά. Όταν όμως γίνονται επιθέσεις εναντιόν της Χ.Α. τα κανάλια θα κάνουν μια μικρή αναφορά το πολύ ένα λεπτό, και πολύ σύντομα θα ξεχαστεί το συμβάν. Όταν σκότωσαν οι λεγόμενοι αντιφασίστες τρεις υπαλλήλους του υποκαταστήματος της τράπεζας Marfin Egnatia δεν τιμωρήθηκε κανένας. Στην τράπεζα υπήρχαν κι άλλοι υπάλληλοι, θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερα θύματα. Ως γνωστόν η μια υπάλληλος που έχασε τη ζωή της ήταν έγκυος. Εκείνη τη μέρα βρίσκονταν στο σημείο εκείνο εκατοντάδες οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ. Πολλοί από αυτούς (ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ) έχουν φωτογραφηθεί. Η ΕΛ.ΑΣ δεν κατάφερε να βρει τους δράστες αλλά το ερώτημα είναι, γιατί τότε δεν είπε κανείς να τεθεί εκτός νόμου ο ΣΥΡΙΖΑ;;
Η Χρυσή Αυγή και το «αδελφό» της κόμμα στην ελληνική νήσο Κύπρο, το Ε.ΛΑ.Μ., δέχονται από τον καιρό που ιδρύθηκαν μια εις το έπακρον αντιδημοκρατική αντιμετώπιση από όλους. Σπάνια τους καλούν σε εκπομπές, σπάνια ακούγεται η φωνή τους, οι απόψεις τους. Ακόμα και τα κρατικά κανάλια σε κυρίως Ελλάδα και Κύπρο δεν δίνουν το λόγο σε αυτά τα δυο εθνικιστικά κόμματα. Μετά τις τελευταίες εκλογές του 2012, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος (Charles) Παπούλιας, κάλεσε σε σύσκεψη όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, πλην του προέδρου της ΧρυσήςΑυγής. Αυτό αν μη τι άλλο προσβάλλει τους σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες που ψήφισαν τη Χ.Α.
Παλιά ήταν καλεσμένος ο πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ. σε μια εκπομπή, οι τρεις από τους άλλους πέντε καλεσμένους δήλωσαν πως δεν θα παρευρίσκονταν στην εκπομπή αν πήγαινε και εκπρόσωπος του Ε.ΛΑ.Μ. Ο παρουσιαστής της εκπομπής τελικά, είπε πως δεν μπορεί να καλέσει τον πρόεδρο του εθνικιστικού κόμματος. Είπε επίσης πως «μου τηλεφώνησαν οι πάντες για να με πείσουν να μην καλέσω τον πρόεδρο του Ε.ΛΑ.Μ. Μόνο ο πρόεδρος δεν μου τηλεφώνησε». Αν ήταν σωστός ο παρουσιαστής της εν λόγω εκπομπής, θα έλεγε στους άλλους τρεις «δημοκράτες-αντιφασίστες», αυτοί να μην πάνε στην εκπομπή.
Παλιά ήταν καλεσμένος ο πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ.σε μια εκπομπή, οι τρεις από τους άλλους πέντε καλεσμένους δήλωσαν πως δεν θαπαρευρίσκονταν στην εκπομπή αν πήγαινε και εκπρόσωπος του Ε.ΛΑ.Μ. Οπαρουσιαστής της εκπομπής τελικά, είπε πως δεν μπορεί να καλέσει τον πρόεδροτου εθνικιστικού κόμματος. Είπε επίσης πως «μου τηλεφώνησαν οι πάντες για να μεπείσουν να μην καλέσω τον πρόεδρο του Ε.ΛΑ.Μ. Μόνο ο πρόεδρος δεν μουτηλεφώνησε». Αν ήταν σωστός ο παρουσιαστής της εν λόγω εκπομπής, θα έλεγε στουςάλλους τρεις «δημοκράτες-αντιφασίστες», αυτοί να μην πάνε στην εκπομπή.
Παλιά έγινε ένα μοιραίο περιστατικό με υποστηριχτή (όπως είπαν τα ΜΜΕ) της Χ.Α. να χτυπά την κοπέλα του με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να χτυπήσει το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου μένοντας αναίσθητη.  Χωρίς να θέλουμε να υποστηρίξουμε την πράξη του νεαρού ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, είναι απολύτως ξεκάθαρο πως ΔΕΝ ήθελε να προκαλέσει το θάνατο της φίλης του. Όμως, τα ΜΜΕ και οι «πένες» πήραν «φωτιά». «Χρυσαυγίτης σκότωσε τη φίλη του» άρχισαν να λένε όλα τα ΜΜΕ. Και τι σχέση έχει ρε ηλίθιοι ο ερωτικός καβγάς ενός ζευγαριού με το τι κόμμα υποστηρίζει;; Αν ήταν οπαδός του ΠΑΣΟΚ οι τίτλοι θα ήταν οι ίδιοι «ΠΑΣΟΚτζής σκότωσε τη φίλη του»; Μέχρι και ότι έχει σκύλο ράτσας πιτ μπουλ έγραψαν οι εφημερίδες. Γιατί δεν μας λέτε και τι ομάδα υποστηρίζει, τι ζώδιο είναι και τι ομάδα αίματος έχει;;  Εκπρόσωπος του Ε.ΛΑ.Μ. κλήθηκε να μιλήσει σε εκπομπή μετά από ΕΦΤΑ μήνες, με αφορμή τη φονική επίθεση του 34χρονου Παύλου Φύσσα, και για να απαντήσε,ι αν το Ε.ΛΑ.Μ. εκπαιδεύει μυστικά και στρατιωτικά τα μέλη της, όπως τάχα γίνεται στη Χρυσή Αυγή.
Ενημερωτικά Χρυσή Αυγή και Ε.ΛΑ.Μ. παράγγειλαν από τη Ρωσική Ομοσπονδία 7 F-16, T-80, 29 AT, 6 άρματα τύπου Leopard 2A6, 5 ελικόπτερα τύπου Mi- 17, 4 αεροπλανοφόρα τύπου carrier Cavour (550) και χημικά όπλα από τον Άσαντ. Επίσης κλωνοποίησαν τον Βουκεφάλα και τους 300 Σπαρτιάτες των Θερμοπυλών.
Χαρακτηριστικότατο της ελληνικής (ελλαδικήςκαι κυπριακής) «δημοκρατίας» είναι και το παράδειγμα με τα Φυλακισμένα Μνήματα. Το 2011 πάρα πολλά εθνικόφρονα σωματεία πήγαν όπως και κάθε χρόνο να καταθέσουν στεφάνια στον πιο ιερό χώρο της Μεγαλονήσου, στους τάφους των ηρώων της ΕΟΚΑ. Ο τότε πρόεδρος της Κυπριακής «Δημοκρατίας» Δημήτρης Χριστόφιας του οποίου το κόμμα ήταν, ναι μεν υπέρ της Ένωσης (όλοι οι Έλληνες Κύπριοι ήθελαν Ένωση), αλλά εναντίον του Αγώνα της ΕΟΚΑ, πήγε (για άγνωστο λόγο) να καταθέσει και αυτός στεφάνι, βεβηλώνοντας έτσι το χώρο. Εκείνη την ημέρα μπήκαν δεκάδες κινήματα και οργανώσεις στον Ιερό αυτό χώρο και κατέθεσαν στεφάνι. Στα μέλη του Ε.ΛΑ.Μ. όμως απαγορεύτηκε η είσοδος με τη δικαιολογία ότι δεν είχαν άδεια να εισέλθουν στο χώρο. Το Ε.ΛΑ.Μ. είχε εξασφαλίσει καλού-κακού άδεια, παρόλο που δεν χρειαζόταν. Όλοι οι άλλοι (κινήματα και οργανώσεις) μπήκαν και κατέθεσαν στεφάνι χωρίς να έχουν πάρει άδεια (δεν χρειάζεται να πάρειςάδεια). Η κατάληξη ήταν τραγική. Ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Αυγουστής Ευσταθίου προέτρεψε τους ΕΛΑΜίτες να τον ακολουθήσουν. Είπε στους αστυνομικούς να αφήσουν τα «παιδιά» να εισέλθουν στο χώρο και να καταθέσουν στεφάνι. Ακολούθησαν επεισόδια στα οποία χτυπήθηκε ο αγωνιστής Αυγουστής από έναν βουβαλόμπατσο (δεν θα ήταν 190εκ. και 130 κιλά;) με ρόπαλο!!! Ο Αυγουστής είπε στους αστυνομικούς «αν δεν ήμασταν εμείς (οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ) δεν θα φορούσατε αυτή τη στολή». Απαγόρευσαν δηλαδή στα άτομα που τιμούν τα μέγιστα τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ (τους εθνικιστές) να καταθέσουν στεφάνι, την ίδια ώρα που υποκριτικά κατέθετε στεφάνι ο…γραικύλος  Χριστόφιας (οϊμέ)!
Βλέπε http://www.maxhnews.com/images/content/3582//org/_N3C9275.JPG
Μια φορά ρώτησαν τη Χρυστάλλα Αυξεντίου αν τους ενόχλησε που φώναζαν συνθήματα οι ΕΛΑΜίτες στο μνημόσυνο του ημίθεου Αδελφού της, και τους απήντησε: «όχι, αυτοί είναι τα παιδιά μου».

Να τεθούν εκτός νόμου, ποιοι;;

Η Χρυσή Αυγή στις εκλογές του Μαΐου του 2012 πήρε 440.894 ψήφους, 21 έδρες και ποσοστό 6.97%. Τον Ιούνιο πήρε 425.990 ψήφους, 18 έδρες και ποσοστό 6.92%. Σε δημοσκόπηση που έγινε στις 5/6/13 η Χ.Α. είχε 14.5%!!!!!!!!!! Αυτό αντιστοιχεί σε Λαϊκή ψήφο 917.211 άτομα!!!!!!!!!! Μα καλά, καθόλου δεν υπολογίζουν τον ελληνικό λαό που τους υποστηρίζει; Δεν είναι λίγο παράξενο (μάλλον, τραγελαφικό) να θέλουν να θέσουν εκτός νόμου αυτούς που λατρεύουν, αυτούς που αγωνίζονται για το καλό της πατρίδας και του έθνους;; Αυτούς που ψέλνουν τον εθνικό ύμνο και βουρκώνουν;; Και να είναι νόμιμα κόμματα… το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το εθνοκτόνο ΑΚΕΛ;;;;;

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΘΝΟΒΟΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ:  

ΚΚΕ: Συνεργασία με το καθεστώς του Εβρέμ Χότζα, εναντίων της Ένωσης της Β.Ηπείρου με τη Μητέρα Ελλάδα  (μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο).
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Γι’αυτό κι εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρά Ασία, ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ.».
ΣΥΡΙΖΑ: «Όταν ο ελληνικός στρατός μπήκε στη Θεσσαλονίκη, η πόλη δεν ήταν ελληνική».
ΣΥΡΙΖΑ: «Η Θεσσαλονίκη να τιμήσει τον Κεμάλ Ατατούρκ».
ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ: Υποστήριζαν πως η Μακεδονία και η Θράκη έπρεπε να παραμείνουν αυτόνομες-ανεξάρτητες μετά από τους βαλκανικούς πολέμους, και το ελληνικό αίμα που χύθηκε για να πάρουμε αυτά τα προαιώνια ελληνικά εδάφη (Μακεδονία και Θράκη έχουν 26-28 αιώνες ελληνική ιστορία).
ΕΑΜ-ΕΛΑΣ: το 70% των στρατιωτών του ήταν σλαβόφωνοι χωρίς καθόλου ελληνική εθνική συνείδηση, γι’αυτό μην κοροϊδεύετε τον κόσμο, λέγοντας πως είχε λαϊκή στήριξη.
ΚΚΕ-ΑΚΕΛ: Το ΑΚΕΛ αν και εκείνη την περίοδο στήριζε τον αγώνα για Ένωση με την κυρίως Ελλάδα, εναντιώθηκε στον αγώνα της ΕΟΚΑ και κατηγορήθηκε ότι συνεργαζόταν με τις βρεττανικές μυστικές υπηρεσίες (Ιντέλιτζενς Σέρβις) για να τον σαμποτάρει. Την προδοσία του Κυπριακού αγώνος κατήγγειλε η ίδια η ΕΟΚΑ με το βιβλίο της «Η κομμουνιστική ηγεσία του Κυπριακού αγώνος». «Ο αρχηγός Ζαχαριάδης εις την ραδιοφωνικήν εκείνην ομιλίαν του, αποκαλύπτει διά πρώτην φοράν είς τους Άγγλους την ταυτότητα του Διγενή. Και το ακελικόν όργανον "Ν. Δημοκράτης" έσπευσε να δημοσιεύσει την ομιλίαν εκείνην διά να μεταδοθή και εν Κύπρω παντού η προδοσία». Αποτέλεσμα της στάσεως των κομμουνιστών ήταν το αγγλικό BBC (εκπομπή 29 Αυγούστου 1956) να ΕΠΑΙΝΕΙ το ΑΚΕΛ διότι: αντιτίθεται εις την τρομοκρατικήν οργάνωσιν της ΕΟΚΑ».

ΚΚΚ-ΑΚΕΛ: Επίσης οι κομμουνιστές με έγγραφο της Κεντρικής Γραμματείας του ΑΚΕΛ (Σεπτέμβρης 1955) καλούν τους Κυπρίους «να σαμποτάρουν τον έρανον υπέρ των πολιτικών κρατουμένων διότι τα χρήματα, προωρίζοντο διά την αγοράν όπλων της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ  ΕΟΚΑ».
ΚΚΚ-ΑΚΕΛ:
Πάμπολες προδοσίες τις οποίες μαρτυρούν και οι εν ζωή ήρωες της ΕΟΚΑ, συνεργασία με τους Εγγλέζους για την πάταξη της «τρομοκρατικής» οργάνωσης ΕΟΚΑ, της οποίας τους αγωνιστές αποκαλούσαν βαρελότους, τρακατούρες, τραμπούκους, ψευτοδιγενήδες κ.α. Μέλη του ΑΚΕΛ έστειλαν επιστολή στο κόμμα λέγοντας «μας ζητάτε να κάνουμε ακριβώς τα ίδια που μας λένε και οι Εγγλέζοι, μήπως είστε και εσείς σαν αυτούς;; Το 1957 το  ΑΚΕΛ με επιστολή του απολογείται για την μέχρι τότε στάση του. Η επιστολή αυτή όμως έμεινε στο χαρτί, διότι η προδοτική στάση του ΑΚΕΛ «εσυνεχίσθη και μάλιστα εις αύξουσαν έντασιν, ως και η συνεργασία του με τους Άγγλους, χωρίς καν -ως θα εκτεθεί αλλαχού- να καταβληθή έστω και η ελαχίστη προσπάθεια προς τήρησιν τουλάχιστον των προσχημάτων.                                ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ  ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ  ΔΙΓΕΝΗ  ΣΕΛΙΔΑ 51
«Είχομεν να αντιμετωπίσομεν τρεις εχθρούς. Τους Βρετανούς, τους τούρκους και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος μου πονοκέφαλος ήσαν οι κομμουνιστές». 
ΑΚΕΛ: «Δεν ήταν τουρκανταρσία, ήταν δικοινοτικές συγκρούσεις από εκατέρωθεν εξτρεμιστικά στοιχεία».
ΣΥΡΙΖΑ: «Έχει κάθε δικαίωμα το γειτονικό κράτος να ονομάζεται Μακεδονία».
ΑΚΕΛ: Ανδρέας Καζαμίας, («φιλελεύθερος» 25/5/2008).«Στην οικοδόμηση, εδραίωση και επιβίωση ενός δικοινοτικού, ομοσπονδιακού, ευρωκυπριακού, διαπολιτισμικού κράτους, επιβάλλεται η επαναδιαπραγμάτευση και ανακατασκευή της ελληνοκυπριακής ΚΑΙ τουρκο«κυπριακής» συλλογικής ταυτότητας(εθνοτικής)».
ΣΥΡΙΖΑ: Νάσος Θεοδωρίδης, «Να χρησιμοποιείται η «Μακεδονική» γλώσσα στα Ελληνικά δικαστήρια! Για «μακεδονική» γλώσσα μιλά όλος ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο ο εν λόγω βουλευτής.  Βλέπε  http://www.eleysis-ellinwn.gr/images/usrImage/0836543001360161012.jpg     
ΣΥΡΙΖΑ: Νάσος Θεοδωρίδης, «Με αφορμή την επέτειο των«Ιμίων (κατ’εμε Καρντάκ) διότι η παραχώρηση των Δωδεκανήσων από την Ιταλία προς την Ελλάδα περιελάμβανε ΜΟΝΟ τις ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΕΣ προς αυτά βραχονησίδες, ενώ οι συγκεκριμένες είναι σαφώς πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην Κάλυμνο».
ΑΚΕΛ: «Για να ζήσουν ειρηνικά Ε/κ και Τ/κ πρέπει να ξεχάσουν την εθνοτική τους καταγωγή και να λένε και να νιώθουν πως είναι όλοι Κύπριοι. Μακριά οι μητέρες πατρίδες».
ΑΚΕΛ: Δημήτρης Χριστόφιας, «Οι αποκαλούμενες μητέρες πατρίδες εισέβαλαν στην Κύπρο». Παραδόξως, με ενόχλησε πιο πολύ το «αποκαλούμενες». Δηλαδή η κυρίως Ελλάδα δεν είναι η Μητέρα Πατρίδα των Ελλήνων Κυπρίων;;
ΑΚΕΛ: Άντρος Κυπριανού, Προτιμώ Τουρκοκύπριο Αριστερό Πρόεδρο, παρά Δεξιό Ελληνοκύπριο.
ΑΚΕΛ: Δημήτρης Χριστόφιας, «η κυπριακή εκπαίδευση…».

Οι αριστεροκομμουνιστές-εθνοπροδότες πάντα ταυτίζονται με τους εχθρούς του έθνους!!!

ΜΕ  ΤΟ  ΚΚΕ,  ΤΟΝ  ΣΥΡΙΖΑ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΑΚΕΛ  ΣΤΗ  ΒΟΥΛΗ,  ΕΙΝΑΙ  ΣΑΝ  ΝΑ  ΕΧΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ  ΜΕΣΑ  ΣΤΟ  ΣΠΙΤΙ  ΜΑΣ!!!

Οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε και μια Ελληνική σημαία!  http://4.bp.blogspot.com/-Hrvea3YVGGo/UjNPp1KU4eI/AAAAAAAAK8Y/zu5up56A7hQ/s1600/syriza+salonica.JPG          
Οπαδοί του ΚΚΕ, ούτε και  μια Ελληνική σημαία!  http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20120503/engine/2012050204393_120314064_type12128.jpg    
Οπαδοί της Χρυσης Αυγης http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/thermo2013_1.jpg   και του ΕΛΑΜ   http://www.onlycy.com/wp-content/uploads/2011/08/elam-cyprus-isaak-solomou.jpg

Και... ΑΚΕΛ-ΑΚΕΛ-ΑΚΕΛ   https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhGSjXLCwL04HZKd2s0pJJO4BzpKv3SF2upiHWV3Xc-Fr8WREvp7CZv7NlqQ9Osv_KsEgqvGuJ2NiE_rCM5F3QrOXdQWMoGOAXMdpNavuRGGX_OsDggNLvFtLx0zLK5UqyQdPifBAE6wWz/s1600/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7++3.jpg

Αν υπήρχε «Κυπριακό Έθνος», αυτοί θα ήταν Εθνικιστές!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: